Pekoni Pannukakkutikut

Aamupala
15 Min

Ainesosat

  • 4,7 dl valmista pannukakkumix-jauhetta
  • 3,2 dl vettä (lisää tarvittaessa)
  • 3 rkl voita, jaettuna
  • 8 viipaletta paksua pekonia, paistettuna rapeaksi
  • Vaahterasiirappia dippaukseen (valinnainen)
  • Valmistus

    1.  Sekoita pannukakkumix ja vesi keskikokoisessakulhossa, kunnes taikina on juuri ja juuri sekoittunut (pieniä paakkuja voijäädä).

    2.  Kuumenna puolet voista suuressatarttumattomassa pannussa keskilämmöllä, kunnes se on sulanut.

    3.  Kasta puolet pekoniviipaleista taikinaanniin, että ne peittyvät tasaisesti, ja aseta ne pannulle. Paista häiritsemättänoin 2–3 minuuttia, kunnes taikina on hieman kohonnut ja saanut kevyesti väriä.Käännä ja paista vielä 2–3 minuuttia, kunnes pannukakku on täysin kypsä.

    4.  Toista lopun pekonin ja taikinan kanssa.

    5.  Tarjoile halutessasi vaahterasiirapin kanssadippaukseen. 

    Samankaltaisia Julkaisuja