Ainesosat
Valmistus
1. Kuumenna uuni 175°C:een.
2. Paista jauhelihasuuressa pannussa keskilämmöllä noin 8–10 minuuttia, kunnes se on ruskistunutja murenevaa. Kaada ylimääräinen rasva pois. Lisää pastakastike ja anna hautua5 minuuttia.
3. Sekoita suuressakulhossa raejuusto, 2 dl mozzarellaa, kananmunat, puolet parmesaanista,persilja, suola ja pippuri.
4. Levitä ¾ dlkastiketta voidellun 23x33 cm (9x13 tuumaa) uunivuoan pohjalle. Lisää 3lasagnelevyä, 1,75 dl juustoseosta ja ¼ dl kastiketta. Toista kerrokset kerran.Lisää lopuksi viimeiset 3 lasagnelevyä, loput kastikkeesta sekä loppumozzarella- ja parmesaanijuusto.
5. Kaada 1,2 dl vettävuoan reunoille ja peitä tiiviisti foliolla.
6. Paista uunissa 45minuuttia. Poista folio ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
7. Anna vetäytyä 10minuuttia ennen tarjoilua.