Helppo Lasagne

Jauheliha
1 Tunti 30 Min

Ainesosat

  • 450 g vähärasvaista jauhelihaa
  • 900 g pastakastiketta (esim. tomaattinen spagettikastike)
  • 900 g raejuustoa
  • 3 dl mozzarellajuustoa, raastettuna (jaettuna)
  • 2 kananmunaa
  • 1,2 dl parmesaanijuustoa, raastettuna
  • 2 tl kuivattua persiljaa
  • Suolaa maun mukaan
  • Mustapippuria maun mukaan
  • 9 lasagnelevyä
  • 1,2 dl vettä
  • Valmistus

    1.  Kuumenna uuni 175°C:een.

    2.  Paista jauhelihasuuressa pannussa keskilämmöllä noin 8–10 minuuttia, kunnes se on ruskistunutja murenevaa. Kaada ylimääräinen rasva pois. Lisää pastakastike ja anna hautua5 minuuttia.

    3.  Sekoita suuressakulhossa raejuusto, 2 dl mozzarellaa, kananmunat, puolet parmesaanista,persilja, suola ja pippuri.

    4.  Levitä ¾ dlkastiketta voidellun 23x33 cm (9x13 tuumaa) uunivuoan pohjalle. Lisää 3lasagnelevyä, 1,75 dl juustoseosta ja ¼ dl kastiketta. Toista kerrokset kerran.Lisää lopuksi viimeiset 3 lasagnelevyä, loput kastikkeesta sekä loppumozzarella- ja parmesaanijuusto.

    5.  Kaada 1,2 dl vettävuoan reunoille ja peitä tiiviisti foliolla.

    6.  Paista uunissa 45minuuttia. Poista folio ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.

    7.  Anna vetäytyä 10minuuttia ennen tarjoilua.

    Samankaltaisia Julkaisuja