Hunaja-Valkosipuli Porsaanleikkeet

Kaikki
30 minuuttia

Ainesosat

  • 1,2 dl ketsuppia
  • 4 rkl hunajaa
  • 2 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
  • 6 porsaanleikettä (n. 115 g per leike, 2,5 cm paksuja)
  • Valmistus

    1. Kuumenna grilli keskilämmölle ja öljyä kevyesti ritilä. Kerää ainekset valmiiksi.

    2. Aseta neljä raakaa, luullista porsaanleikettä uunipellille, ja laita viereen neljä pientä kulhoa, joissa on ainekset.

    3. Vatkaa ketsuppi, hunaja, soijakastike ja murskattu valkosipuli yhteen kulhossa, jotta saat aikaan lasitteen.

    4. Paista porsaanleikkeet molemmilta puolilta esilämmitetyllä grillillä. Sivele kevyesti lasitetta kummallekin puolelle leikkeiden kypsennyksen aikana. Grillaa, kunnes liha ei ole enää sisältä pinkkiä, noin 7–9 minuuttia per puoli. Sisälämpötilan tulisi olla 63 °C (145 °F) pikamittarilla mitattuna.

    5. Tarjoile kuumana ja nauti!

    Samankaltaisia Julkaisuja