Ainesosat
Valmistus
1. Sekoita monitoimikoneessa voi, rosmariini,valkosipuli, sitruunankuori ja sitruunamehu tasaiseksi seokseksi. Kaada 1/3seoksesta pieneen kulhoon marinadia varten. Peitä loput seoksesta ja asetasivuun.
2. Mausta kananrintafileet kevyesti suolalla japippurilla. Hiero fileet marinadilla. Aseta kananrinnat vadille, peitä ja laitajääkaappiin maustumaan 3 tunniksi.
3. Kuumenna ulkogrilli korkealle lämmölle jaöljyä kevyesti ritilä. Kaada puolet jäljellä olevastarosmariini-sitruunaseoksesta kulhoon valeluun varten. Peitä loput seoksesta jasäästä kypsän kanan päälle.
4. Grillaa kananrintoja kuumalla grillillä,valellen niitä rosmariini-sitruunaseoksella, noin 4 minuuttia per puoli.Varmista, että sisälämpötila on vähintään 74 °C. Ota kananrinnat pois grillistäja lusikoi loput rosmariini-sitruunaseoksesta niiden päälle.