Rosmariini-sitruunagrillikana

Kaikki
3 h 25 min

Ainesosat

  • 120 g voita
  • 120 ml tuoretta rosmariinia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruuna, raastettu kuori
  • 60 ml tuoretta sitruunamehua
  • 6 (170 g) nahatonta, luutonta kananrintafileetä
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
  • Valmistus

    1.  Sekoita monitoimikoneessa voi, rosmariini,valkosipuli, sitruunankuori ja sitruunamehu tasaiseksi seokseksi. Kaada 1/3seoksesta pieneen kulhoon marinadia varten. Peitä loput seoksesta ja asetasivuun.

    2.  Mausta kananrintafileet kevyesti suolalla japippurilla. Hiero fileet marinadilla. Aseta kananrinnat vadille, peitä ja laitajääkaappiin maustumaan 3 tunniksi.

    3.  Kuumenna ulkogrilli korkealle lämmölle jaöljyä kevyesti ritilä. Kaada puolet jäljellä olevastarosmariini-sitruunaseoksesta kulhoon valeluun varten. Peitä loput seoksesta jasäästä kypsän kanan päälle.

    4.  Grillaa kananrintoja kuumalla grillillä,valellen niitä rosmariini-sitruunaseoksella, noin 4 minuuttia per puoli.Varmista, että sisälämpötila on vähintään 74 °C. Ota kananrinnat pois grillistäja lusikoi loput rosmariini-sitruunaseoksesta niiden päälle.

     

    Samankaltaisia Julkaisuja