Pellillä paahdettu mustapippurinen tofu ja parsakaali

Vegaani
1 Tunti

Ainesosat

  • 450 g erittäin kiinteää tofua
  • 1 parsakaali, pilkottuna kukinnoiksi
  • 3 rkl seesamiöljyä
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 1,5 rkl valkosipulijauhetta
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • 1,5 rkl vastajauhettua mustapippuria
  • Valmistus

    1. Leikkaa tofu pituussuunnassa kolmeen yhtä suureen levyyn.Pinoa levyt päällekkäin ja leikkaa ne uudelleen pituussuunnassa kolmeensuikaleeseen. Leikkaa lopuksi poikittain viiteen osaan, jotta saat pieniäkuutioita.

    2.  Aseta tofutalouspaperilla vuoratulle lautaselle tasaisesti. Peitä tofulla lisäätalouspaperia ja aseta päälle toinen lautanen painoksi. Purista mahdollisimmanpaljon nestettä pois ja anna tofun seistä vähintään 30 minuuttia.

    3.  Kuumenna uuni 200°C:een. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

    4.  Siirrä valutettutofu ja parsakaali isoon kulhoon. Lisää seesamiöljy ja soijakastike, sekoitakevyesti.

    5.  Sekoitamaissitärkkelys, valkosipulijauhe, inkivääri ja mustapippuri pienessä kulhossa.Ripottele seos tofun ja parsakaalin päälle ja sekoita huolellisesti, jottamausteet levittyvät tasaisesti. Asettele kaikki tasaiseksi kerrokseksiuunipellille.

    6.  Paista uunissa 10minuuttia. Käännä palat ja paista vielä noin 10 minuuttia, kunnes tofu onrapeaa.

    7.  Tarjoile lämpimänäesimerkiksi riisin kanssa.

    Samankaltaisia Julkaisuja