Ainesosat
Valmistus
1. Kypsennä maissi: Grillattu maissi on suosikkini tähän salsaan, mutta voit myös paahtaa, mikrossa kypsentää tai keittää sen.
- Keittäminen: Laita kuoritut maissintähkät kiehuvaan veteen ja keitä 5 minuuttia. Valuta ja jäähdytä.
- Mikrossa kypsentäminen: Kääri jokainen tähkä kosteaan talouspaperiin ja mikrota noin 3–4 minuuttia, kunnes maissi on pehmeää.
- Grillaaminen: Aseta kuoritut maissintähkät grillille keskilämmölle ja grillaa niitä käännellen, kunnes ne saavat hieman väriä, noin 10 minuuttia.
2. Valmistele maissi: Poista maissinjyvät tähkästä pitämällä sitä pystyasennossa suuressa matalassa kulhossa ja leikkaamalla jyvät irti kokkiveitsellä.
3. Sekoita ainekset: Yhdistä kaikki maissisalsan ainekset kulhossa ja laita jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.