Ainesosat
Valmistus
1 Kuumenna öljykattilassa miedolla lämmöllä. Kuullota sipuli lämpimässä öljyssä, kunnes se onpehmeää ja läpikuultavaa.
2 Lisäävalkosipuli ja kuullota vielä noin 1 minuutti, kunnes se tuoksuu.
3 Nosta lämpöäkeskitasolle ja lisää kaikki tomaatit. Kypsennä ja sekoita, kunnes tomaatitalkavat hajota, noin 5 minuuttia.
4 Lisääkasvisliemi, laakerinlehdet ja 1 oksa basilikaa. Kiehauta, vähennä lämpöä jahauduta, kunnes tomaatit ovat täysin pehmenneet ja keitto alkaa paksuuntua,noin 30 minuuttia.
5 Poista kattilaliedeltä ja anna jäähtyä hieman. Poista laakerinlehdet ja basilika.
6 Soseuta keittosauvasekoittimella tasaiseksi.
7 Kuumenna keittouudelleen ennen tarjoilua ja koristele lopuilla basilikan lehdillä.