Vegaaniset Pannukakut

Vegaani
15 min

Ainesosat

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 ruokalusikallista sokeria
  • 2 teelusikallista leivinjauhetta
  • ½ teelusikallista suolaa
  • 3 dl vettä
  • 1 ruokalusikallinen öljyä
  • Valmistus

     1.  Siivilöivehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola suureen kulhoon. Tee keskelle kuoppa.

    2.  Vatkaa vesi jaöljy yhteen pienessä kulhossa.

    3. Kaada öljy-vesiseos jauhojen joukkoon.

    4.  Sekoita vain senverran, että ainekset yhdistyvät – taikina saa jäädä hieman paakkuiseksi.

    5.  Kuumenna kevyestiöljytty paistolevy tai pannu keskilämmölle.

    6. Lusikoi taikinaa paistolevylle isoina nokareina. Paista,kunnes pintaan muodostuu kuplia ja reunat näyttävät kuivemmilta.

    7.  Käännä letut japaista vielä 1–2 minuuttia, kunnes pohja on kauniin ruskea. Toista lopuntaikinan kanssa.

    8.  Tarjoile marjojenkanssa. 

    Samankaltaisia Julkaisuja