Vegaaniset suklaafudgekeksit

Vegaani
25 min

Ainesosat

  • 2,4 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • ¼ tl ruokasoodaa
  • ⅛ tl suolaa
  • 1,6 dl valkoista sokeria
  • 0,8 dl fariinisokeria
  • 0,8 dl muussattua banaania
  • 7 rkl makeuttamatonta kaakaojauhetta
  • 5 rkl kookosöljyä
  • Valmistus

    1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.

    2. Sekoita kuivat aineet: Yhdistä kulhossavehnäjauhot, ruokasooda ja suola.

    3. Valmista taikinapohja: Laita valkoinen jafariinisokeri kattilaan yhdessä muussatun banaanin kanssa.

    4.  Kuumenna seos:Aseta kattila miedolle lämmölle ja sekoita joukkoon kaakaojauhe sekäkookosöljy. Keitä ja sekoita noin 5 minuuttia, kunnes seos on tasainen.

    5.  Muodostataikina: Lisää jauhoseos kattilaan ja sekoita, kunnes muodostuu tasainentaikina.

    6.  Muotoilekeksit: Nostele taikinasta lusikallisia leivinpaperilla vuoratulleuunipellille, jättäen noin 5 cm tilaa keksien väliin.

    7.  Paista uunissanoin 8 minuuttia, kunnes reunat ovat hieman kullanruskeita.

    8.  Jäähdytä:Ota keksit uunista ja anna niiden jäähtyä ritilällä ennen tarjoilua.

     

    Samankaltaisia Julkaisuja