Vegaaninen parsakaalikeitto

Vegaani
35 min

Ainesosat

  • 1 kuppi raakoja cashewpähkinöitä
  • 5 kuppia kasvislientä, jaettuna
  • 2 Yukon Gold -perunaa, leikattuna 1,5 cm kuutioiksi
  • 1 sipuli, hienonnettuna
  • 4 ½ kuppia karkeasti pilkottua parsakaalia
  • 1 teelusikallinen kuivattua basilikaa
  • 1 teelusikallinen hienoa merisuolaa
  • ¼ teelusikallista vastajauhettua mustapippuria
  • Valmistus

    1. Soseuta cashewpähkinät: Sekoita cashewpähkinät ja 1 kupillinen kasvislientä blenderissä tasaiseksi, noin 1 minuutin ajan.

    2. Keitä perunat ja sipuli: Kaada loput 4 kupillista kasvislientä suureen kattilaan. Lisää perunat ja sipuli. Kuumenna kiehumispisteeseen, peitä kannella ja keitä 5 minuuttia.

    3. Lisää parsakaali ja basilika: Sekoita joukkoon parsakaali ja basilika. Kuumenna uudelleen kiehumispisteeseen, peitä kannella ja keitä, kunnes perunat ovat pehmeitä, noin 10 minuuttia.

    4. Sekoita cashewseos joukkoon: Lisää cashewpähkinäseos keittoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna kiehumispisteeseen ja poista heti liedeltä.

    5. Soseuta keitto osittain: Siirrä noin puolet keitosta blenderiin ja soseuta tasaiseksi. Kaada soseutettu keitto takaisin kattilaan ja sekoita hyvin.

    6. Tarjoile heti ja nauti!

    Samankaltaisia Julkaisuja