Vegaaniset Lihapullat
VegaaniAinesosat
• 2 ruokalusikallista jauhettua pellavansiemenrouhetta ⋅ 5 ruokalusikallista vettä
• 2 ruokalusikallista rypäleensiemenöljyä tai muuta suosittua öljyä ⋅ lisää paistamiseen
• 1 pieni sipuli, kuutioituna
• 4 valkosipulinkynttä, hienonnettuna tai murskattuna
• 340 g sieniä, pilkottuna ⋅ noin 4,5 kuppia
• 2–3 teelusikallista italialaista mausteseosta
• 3/4 teelusikallista fenkolinsiemeniä, murskattuna ⋅ valinnainen mutta suositeltava
• 1/2 teelusikallista murskattuja punaisia chilihiutaleita
• 2 ruokalusikallista tamaria, vähäsuolaista ⋅ voi korvata soijakastikkeella
• 1 ⋅ 15 unssin (noin 425 g) purkki kikherneitä, hyvin valutettu mutta EI huuhdottu
• 81 g kaurahiutaleita
• 54 g korppujauhoja, italialaistyylisiä
• 2 ruokalusikallista worcestershire-kastiketta ⋅ vegaaninen versio
• 2 ruokalusikallista tomaattipyreetä
• Suolaa ja pippuria, maun mukaan
Valmistus